Salı, 08 22nd

Cumartesi, 03 Mayıs 2014 14:40

Tatvan'da Bozuk Yollar Onarılıyor

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan çalışmalar kapsamında, bozulan sokak yolları, kullanılmayacak duruma gelen kaldırımların onarım çalışmaları ve dere ıslah çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Doğal etkenler sonucu bazı sokakların  yollarında oluşan derin çukurların  onarıldığını belirten Fen İşleri Müdürü Yavuz Subaşı 'İlçemizdeki bazı sokakların yollarında doğal etkenler sonucu oluşan büyük çukurlar, sıcak asfalt kullanılarak  onarıldı. Yine aynı şekilde parke taşı döşenerek  yapılan yollarda oluşan derin çukurlar onarılarak  kullanıma sunuldu. Özellikle yağışlı havalarda kaldırımlardaki kırılmış ve altı boş olan bazalt taşları büyük engel teşkil ediyordu bu taşların  yenilenmesi çalışmasıda devam ediyor. Şehrin belirli noktalarında bulunan çöp, kül ve curufların temizlenmesi ve ilçede bulunan bazı derelerin ıslahı ile ilgili çalışmalarıda başlattık. Bazı çalışmalarımızıda belediyemizdeki diğer birimler ile koordineli bir şekilde yapıyoruz. Bu kapsamda şehrin merkezinde bulunan ve şehrin görüntüsünü büyük bir oranda etkileyen orta refüjde, baharın gelmesiyle birlikte estetiksel çalışmalara başladık. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.' ifadelerini kullandı.

Okunma 5357 defa Son Düzenlenme Pazar, 04 Mayıs 2014 18:54

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan'da Bozuk Yollar Onarılıyor