Perşembe, 10 19th

Salı, 06 Mayıs 2014 00:07

Çöp Dağları Temizleniyor

Tatvan Belediyesi, uzun zamandır çöp ve curufların depolama alanı olarak kullanılan bölgelerde rehabilitasyon çalışmalarına başladı.

Yerleşim alanlarında bulunan ve vahşi depolama alanı olarak kullanılan bölgelerde çevreye yayılan çöp, curuf ve küller görüntü kirliliğinin yanı sıra, bölge sakinlerini rahatsız ediyor ve sağlık açısından tehdit ediyordu.Mezbahane yolu üzerinde bulunan alandan itibaren başlayarak, Sebze Hali karşısı ve etrafı, Nabe deresi mevkii ve belirli bölgelerde çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, çalışma yaptıkları bölgelerde tasfiye işlemlerinin ardından toprak ile dolgu yaparak, çöp havzalarını ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Öte yandan rehabilitasyon çalışmalarına, farklı bölgelerde de devam edileceği belirtildi.

Okunma 3554 defa Son Düzenlenme Salı, 06 Mayıs 2014 10:50

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Çöp Dağları Temizleniyor