Salı, 11 13th

Cumartesi, 14 Mart 2015 15:52

Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Başkan Aksoy'u Ziyaret Etti

Ak Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, beraberindeki heyet ile birlikte Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Bitlis Kültür Merkezinde Ak Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Mahalle Başkanları toplantısına katılan İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti Bitlis Teşkilatı ile birlikte Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Milletvekili Hamza Dağ, Tatvan Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Ak Parti belediyecilik anlayışı gereği Tatvan'ın  bir çok yatırımdan nasibini alacağını ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy'un önemli hizmetlerde bulanacağından şüphesinin olmadığını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksoy ise göreve geldikleri günden itibaren yapmış oldukları çalışmaların aralıksız devam ettiğini yakın zamanda Tatvan'a büyük hizmetler kazandıracaklarını ve Tatvan'ın çehresini değiştireceklerini kaydetti.

Okunma 2317 defa Son Düzenlenme Cumartesi, 14 Mart 2015 15:56

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Başkan Aksoy'u Ziyaret Etti