Perşembe, 12 14th

Cumartesi, 10 Mayıs 2014 16:42

İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Başkan Aksoy'u Ziyaret Etti

İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Av. Bülent Yıldırım, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Tatvan-İnsan Der yönetimi ile birlikte yaptığı ziyarette Başkan Aksoy’a yeni görevi için hayırlı olsun dileğinde bulunan Yıldırım, İHH’nın çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Yıldırım İHH’nın misyonunda  genel olarak;  yeryüzünde adaletin ve iyiliğin hâkim olması için, evrensel kardeşlik bilinciyle nerede olursa olsun, muhtaç ve mazlum tüm insanlara ihtiyaç duydukları insani yardımı ulaştırmak ve onurlu bir yaşam sunmak, iyiliği her zaman her yerde yaşatmak, olduğunu ifade ederek; Başkan Aksoy’a bu noktada yapacağı çalışmalardan  dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fettah Aksoy, İHH’nın dünya üzerindeki tüm ihtiyaç sahiplerine hiçbir ayrım gözetmeden yardım götürdüğünü, bu açıdan önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek; “Biz her zaman mazlumun yanında olan ve yardım eli bekleyen herkese el uzatan bir milletiz. Bu hassasiyetimize en güzel şekilde tercüman olan İHH İnsani Yardım Derneği’nin yöneticilerine, üyelerine ve tüm gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi.

Okunma 3615 defa Son Düzenlenme Cumartesi, 10 Mayıs 2014 17:50

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Başkan Aksoy'u Ziyaret Etti