Perşembe, 10 19th

Cumartesi, 06 Aralık 2014 19:19

Lösemili Çocuklar Tatvan Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bitlis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında, Lösemi hastası çocuklar Tatvan Belediyesi'ni ziyaret etti.

13. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Lösemili Çocuklar Vakfı Bitlis İl Temsilciliği tarafından Tatvan'da, "Onlar bizim gerçek kahramanlarımız" sloganıyla düzenlenen yürüyüşün ardından Tatvan Belediyesi ziyaret edildi.

Düzenlenen yürüyüşe katılan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Lösemili hastaların yılda sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek, bu hastalığın en önemli tedavi yöntemlerinin  moral, ilgi, alaka ve sevgi olduğunu söyledi.Ayrıca bu ve benzeri etkinliklere belediye olarak her zaman katkıda bulunmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Tatvan Belediyesi toplantı salonunda Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u ve meclis üyelerini ziyaret eden  Lösemi hastası çocuklara Başkan ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından hediyeler verildi ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Lösemili Çocuklar Tatvan Belediyesi'ni Ziyaret Etti