Perşembe, 10 19th

Pazar, 23 Nisan 2017 16:47

Tatvan’da “23 Nisan” Kutlama Programı Düzenledi

Tatvan'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Sabah saatlerinde Tatvan Kaymakamlığı bahçesinde çelenk sunma töreni ile start alan program, Tatvan Kaymakamlığı koordinesinde Tatvan Vakıfbank İlkokulu tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik ile devam etti.

Kültür Merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program kapsamında Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Konuşmasında günün anlam ve öneminden bahseden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüzer, tüm dünya çocuklarının gününü kutlayarak, “23 Nisan mevsim gibi bahardır. 23 Nisan Çocuk gibi genç ve tazedir. 23 Nisan yağmursa sizler sevgi damlacıklarısınız. Mevsim baharsa sözler gelecek yazın meyvelerisiniz. Bu duygu ve düşüncelerle sizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor saygılar sunuyorum.” Diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından program öğrenciler tarafından şiirler okuması, şarkılar seslendirmesi ve gösteriler sunması ile devam etti.

Yoğun katılım ve ilginin olduğu program, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve İlçe Jandarma Komutan Sinan Tercan tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

Program sonunca sahneye çıkan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve protokol üyeleri programda emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Düzenlenen programa Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, İl Jandarma Komutan Sinan Tercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Oda Başkanları, STK temsilcileri, kamu kurum amirleri, öğrenci ve velileri katıldı.

Benzer Öğeler (etikete göre)

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan’da “23 Nisan” Kutlama Programı Düzenledi