Çarşamba, 01 24th

Perşembe, 30 Kasım 2017 22:27

İstanbul’daki “Bitlis Tanıtım Günleri” başladı

İstanbul’da bu yıl 3.’sü düzenlenen “Bitlis Tanıtım Günleri” Maltepe sahilinde düzenlenen açılış programıyla başladı.

Açılış programı, Fatih Belediyesi’ne ait mehteran takımının gösterileri ile başladı. Akabinde ise İstanbul Valisi Vasip Şahin ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Yapılan açılış töreninin ardından davetliler hep birlikte stant ziyareti gerçekleştirdiler.

Bu gün itibariyle start alan ve 3 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek olan Bitlis Tanıtım Günleri için Tatvan Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO), Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Tatvan Ziraat Odası Başkanlığı ve Tatvan Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi işbirliği ile açılan Tatvan standında ziyarete gelen misafirler karşılandı. İlk gün olmasına rağmen oldukça yoğun bir katılımın olduğu Bitlis Tanıtım Günlerinde Bitlis İstanbul’a taşınarak kültürü, yemekleri, el sanatları ve birçok yönüyle 4 gün boyunca tanıtılacak.

Okunma 135 defa Son Düzenlenme Perşembe, 30 Kasım 2017 22:52

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler İstanbul’daki “Bitlis Tanıtım Günleri” başladı