Cuma, 08 17th

Cumartesi, 27 Ocak 2018 14:07

TATSO Heyetinden Tatvan Belediyesi'ne "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Dağdağan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte yeni hizmet binası için Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Başkan Aksoy'u ilçe girişinde yeni hizmete giren belediye binasında ziyaret eden Oda Başkanı Bilal Dağdağan ve Yönetim Kurulu ile Meclis Üyeleri "hayırlı olsun" dileklerini ilettiler.

Başkan Aksoy ile bir süre makam odasında görüşen TATSO heyeti daha sonra Başkan Aksoy ile birlikte yeni hizmet binasını gezdi. TATSO heyetine yeni belediye hizmet binasını tanıtan Başkan Aksoy, TATSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tatvan'a hak ettiği modern bir hizmet binası kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Aksoy, yeni hizmet binasının ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Oda Başkanı Bilal Dağdağan ise, "İlçemize böyle güzel bir belediye binası kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah bu belediye hizmet binasında ilçemiz için nice güzel işler yapmayı nasip etsin. Gerçekten Tatvan'ımıza yakışan güzel ve modern bir belediye hizmet binası kazandırılmış oldu. Bu vesile ile yeni belediye hizmet binasının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." Diye konuştu.

TATSO heyeti daha sonra ise Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş'i ziyaret edip "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Okunma 402 defa Son Düzenlenme Cumartesi, 27 Ocak 2018 14:11

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler TATSO Heyetinden Tatvan Belediyesi'ne "Hayırlı Olsun" Ziyareti