Pazartesi, 12 17th

Pazartesi, 28 May 2018 04:08

Tatvan Belediyesi tarafından, Fuar Sergi Alanı ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Bitlis milletvekili adayları ile esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Ezanın okunmasıyla birlikte davetliler dua okuyarak iftar açtı. İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, katılımlarından dolayı esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

İftar yemeğine, AK Parti Bitlis milletvekili birinci sıra adayı Cemal Taşar, ikinci sıra adayı Vahit Kiler ile üçüncü sıra adayı Fevzi Taşdemir, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, AK Parti il ve ilçe teşkilatı, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunma 1252 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 28 May 2018 04:28

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler AK Parti Bitlis Milletvekili Adayları Tatvan Belediyesi İftar Programına Katıldı