Pazartesi, 07 16th

Çarşamba, 04 Temmuz 2018 03:54

Tatvan’da “Koray Avcı” konseri

Ünlü Sanatçı Koray Avcı, Bitlis’in Tatvan ilçesinde konser verdi.

Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl 50.’si düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Sanayi ve Ticaret Fuarı Kültür Sanat Festivali 3. gününde ünlü Sanatçı Koray Avcı konseriyle devam etti. 1 Temmuz’da startı verilen ve 10 Temmuz’a kadar devam edecek olan fuar etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Her akşam bir ünlü sanatçının sahne aldığı fuar organizasyonunun 3. Günkü konuk sanatçısı ünlü Sanatçı Koray Avcı oldu. Tatvan ilçesinde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı şarkılarıyla adeta coşturdu. Seslendirdiği şarkılarla sevenlerini mest eden Sanatçı Koray Avcı’nın konserine sevenleri yoğun ilgi gösterdi.

Binlerce kişinin katıldığı konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Sanatçı Koray Avcı’ya konser sonrası Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy tarafından plaket takdiminde bulunuldu.

Yoğun ilgi gören konseri Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Bitlis Vali Yardımcısı Tekin Erdemir, kuru amirleri, STK temsilcileri ve gerek çevre il ve ilçelerden gelen çok sayıda vatandaş dinledi.

Okunma 443 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 04 Temmuz 2018 04:01

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan’da “Koray Avcı” konseri