Cuma, 09 21st

Pazar, 08 Temmuz 2018 02:25

Bülent Serttaş Tatvan’da konser verdi

Ünlü Sanatçı Bülent Serttaş, Bitlis’in Tatvan ilçesinde konser verdi.

Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl 50’ncisi düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Sanayi ve Ticaret Fuarı Kültür Sanat Festivali kapsamında verilen konsere çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, söylediği birbirinden güzel türkü ve şarkılarla izleyicilere harika bir müzik ziyafeti yaşattı. Konser esnasında, sosyal ağa bağlanan sanatçı Bülent Serttaş, selfie çekerek Tatvan’daki konserinin coşkusunu canlı yayında dünya genelindeki takipçileriyle paylaştı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Bülent Serttaş, eski ve yeni albümlerinden şarkılarını seslendirdi.

Sempatik ve renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Serttaş, konser sonrası kısa bir konuşma yaparak, konsere olan yoğun ilgiden dolayı tüm izleyicilere teşekkür etti.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’un kendileri için çok değerli olduğunu ve Tatvanlıları çok sevdiğini ifade eden Serttaş, Başkan Aksoy’un yanında oturarak şarkılarını okumaya devam etti.

Okunma 504 defa Son Düzenlenme Pazar, 08 Temmuz 2018 02:54

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Bülent Serttaş Tatvan’da konser verdi