Cuma, 08 17th

Salı, 24 Temmuz 2018 14:21

Başkan Aksoy, Basın Bayramını Kutladı

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, 24 Temmuz Basın Bayramı munasebetiyle mesaj yayınladı.
Aksoy mesajında; "Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biride özgür basındır. Basın, çağdaş demokrasilerde iletişimin en güçlü araçlarından olup, toplumun yapılanmasında ve gelişmesinde büyük rol oynayan vazgeçilmez temel unsurlardan biridir. Yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir.Halkın haber alma özgürlüğü için canla başla çalışan basın mensubu arkadaşların ve basının önemini her koşulda vurgulamak gerekmektedir. Büyük özveri ile çalışmalarını sürdüren, doğru, eksiksiz ve yansız haber verme, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı, görevlerini yaparken meslek ilkeleri ışığında çalışmalarını zor şartlar altında yerine getiren, özveri ile çalışan tüm basın camiasının "Basın Bayramını" kutlarım." Dedi.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Başkan Aksoy, Basın Bayramını Kutladı