Salı, 11 13th

Pazartesi, 29 Ekim 2018 03:51

Tatvan Belediye Başkanı Aksoy, 29 Ekim mesajı yayınladı

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Cumhuriyet’in ilanının 95’inci yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada “Kanla, canla kurulan ve Cumhuriyet ile taçlandırılan bu ülkeye yapılabilecek en büyük hizmet, çok çalışmak ve yeni eserler kazandırmaktır” dedi.

Kurtuluş Savaşımız dönemindeki ruhun bugün de dimdik ayakta olduğunu dile getiren Başkan Fettah Aksoy, “Bu aziz millete önce bağımsızlığı, ardından da Cumhuriyet’i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimize ve şanlı gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevimiz onların bize bıraktığı bu vatanı ebediyen korumak ve kollamak, bu ülkenin daha müreffeh olması için de çok çalışmaktır. Cumhuriyet’e verilebilecek en güzel hediye ülkemize yeni eserler kazandırmaktır. Bu anlamda dünyanın en büyük havaalanını Türkiye Cumhuriyeti’ne kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Bu bilinçle bizler de Tatvan'da yaptığımız çalışmalarla şehrimize çok önemli eserler kazandırdık, hız kesmeden de kazandırmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Tatvanlı hemşerilerimin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet bayramını yürekten kutluyorum” dedi.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan Belediye Başkanı Aksoy, 29 Ekim mesajı yayınladı