TATVAN’DA  KÖY YOLUNDA MAHSUR KALAN AİLE TATVAN BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI.

Tatvan’da  köy yolunda mahsur kalan aile Tatvan belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Etkili olan kar ve tipi nedeniyle ilçeye 7 kilometre uzaklıktaki benekli köyü yolu kapandı.Tatvan ilçesine bağlı Benekli köyü yolunda hastane dönüşü yoldaki kar ve tipi nedeniyle bindikleri araçta mahsur kalan 1’i çocuk 4 kişilik aile, 2 saat süren çalışmanın ardından Tatvan belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kendi imkanlarıyla yola devam edemeyen vatandaşlar durumu Tatvan Belediyesi 153 ihbar hattına bildirdi. Karla kaplanan yolda çalışma başlatan Tatvan Belediyesine bağlı ekipler 2 saat süren çalışma sonrası yolu açarak mahsur kalanları kurtardı.Evlerine ulaştırılan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Oluşturulma Tarihi : 27 Ocak 2020 - Görüntüleme Sayısı : 114