SU DEPOLARINDAKİ ELEKTRİK ARIZALARI ONARILIYOR

Su Depolarındaki Elektrik Arızaları Onarılıyor

Dün gece yaşanan elektrik kesintisi nedeni ile Tatvan Belediyesi su depolarında oluşan elektrik arızalarının onarım çalışmaları devam ediyor.

Dün gece yağan kar yağışı ve tipi nedeniyle kent genelinde meydana gelen elektrik kesintisi sonucu Tatvan Belediyesi’ne ait Kırkbulak, Çağlayan ve Karşıyaka su depolarında elektrik arızası gerçekleşti. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar sonucu Kırkbulak ve Çağlayan su depolarında elektrik arızaları giderilerek şebekeye su verildi. Belediye Taski Müdürlüğü ve Tedaş ekipleri Karşıyaka su deposunda bulunan arızayı gidermek için çalışmalarına devam ediyor.

Karşıyaka su deposundaki arızayı yerinde inceleyen Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Korkmaz yaptığı açıklamada, ‘Dün gece yaşanan elektrik kesintisi sonrası Kırkbulak, Çağlayan ve Karşıyaka su depolarımızda elektrik arızası meydana geldi. Dün geceden beri ekiplerimiz arızaları onarmak için çalışıyor. İki deponun arızası onarıldı. Karşıyaka su deposundaki arızamızı da onarmak için çalışmalar devam ediyor. Kısa süre içerisinde bu arızayı da onararak su kesintisinin yaşandığı bölgelerimize tekrardan su vereceğiz’ dedi.

Oluşturulma Tarihi : 8 Şubat 2020 - Görüntüleme Sayısı : 69