GEYLANİ, YOLDA KALANLARA YEMEK DAĞITTI

Geylani, Yolda Kalanlara Yemek Dağıttı

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Tatvan - Rahva - Bitlis karayolunda Tatvan’da beklemek zorunda kalan yolcu ve şoförleri Belediye Saha Amirliğine ağırlayıp yemek ve çay ikramında bulundu.

Cuma günü öğlen saatlerinde başlayan ve kesintisiz bir şekilde devam eden kar yağışı ve şiddetli tipi nedeniyle Tatvan - Rahva - Bitlis karayolu ulaşıma kapandı. Ulaşımın kapanmasıyla Tatvan Otogar kavşağında araçlar bekletilmeye başlandı. Bekletilen araçlardaki yolcu ve şoförlere Tatvan Belediyesi tarafından yemek hazırlandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani yaptığı açıklamada, ‘Tatvan belediyesi tarafından yolda kalan vatandaşlarımıza yemem ikramı yapıyoruz, malumunuz şehrimiz yoğun bir kar yağışına maruz kaldı. Şiddetli tipi nedeniyle Tatvan - Rahva - Bitlis karayolu ulaşıma kapandı. Bizde yolda kalan ve bekletilen vatandaşlarımız için sıcak çorba ve yemek ikramında bulunduk. Biz tüm ekibimiz ile birlikte sahadayız ve halkımızın hizmetindeyiz’ dedi.

Oluşturulma Tarihi : 10 Şubat 2020 - Görüntüleme Sayısı : 105