TATVAN BELEDİYESİ, MAHALLELERİ DEZENFEKTE EDİYOR

Tatvan Belediyesi, Mahalleleri Dezenfekte Ediyor

Tatvan Belediyesi dezenfekte ekipleri, kent genelindeki mahalleleri dezenfekte ediyor.

Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı yürüttüğü mücadeleyi kentin dört bir yanında aralıksız sürdüren Tatvan Belediyesi, virüsü önlemeye karşı çalışmalarını genişletiyor.

Koronavirüs (COVİD-19) virüsünün ülkemizde çıktığı ilk günden bu güne kadar dezenfekte ve hijyen çalışmalarını arttırarak devam eden Tatvan Belediyesi ilaçlama ekipleri, şimdide mahallelerde dezenfekte çalışmalarına başladı. Aralıksız bir şekilde her gün düzenli olarak mahallelerde ilaçlama çalışmaları devam ederken, diğer yandan Tatvan Yaşam AVM önüne kurulan araç dezenfeksiyon istasyonu ile iki günde 3 bine yakın araç dezenfekte edildi. Onlarca personel ve araç ile ekipler sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar çalışmalarına devam ediyor.

Oluşturulma Tarihi : 25 Mart 2020 - Görüntüleme Sayısı : 38