TATVAN'DA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tatvan\'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Şirinevler, Karşıyaka ve Kültür mahallerinde, yol yapım ve yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan Bahçelievler, Fatih, Dumlupınar ve Sosyal Mahallelerinin tamamı ile Hidayet ve Aydınlar Mahallelerinin tamamlanan kısımları ve Kale, Esentepe Mahallelerinin eksik kalan kısımlarında yol yapım çalışmaları da kısa sürede başlayacak.

Altyapı çalışmaları ile koordineli bir şekilde diğer mahallerimizde hızlı bir şekilde çalışmalara başlanacağını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, "Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Kültür, Şirinevler ve Karşıyaka Mahallelerinde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. Alt yapı çalışmaları tamamlanmış mahallelerde, belirli bir program dâhilinde yol çalışmalarımız devam edecek. Gerek yol ve park yapımıyla gerekse çevre düzenlemesiyle, mahallerimizi en güzel şekilde yenileyerek, hemşerilerimiz için güzel bir yaşam alanı oluşturacağız. İlçemizde ulaşımın kalitesini, konforunu artırarak yüksek standartlarda yol ve kaldırımları hizmete sunmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Oluşturulma Tarihi : 8 Mayıs 2020 - Görüntüleme Sayısı : 67