KAYMAKAM ÖZKAN’DAN BAŞKAN GEYLANİ’YE VEDA ZİYARETİ

Kaymakam Özkan’dan Başkan Geylani’ye Veda Ziyareti

Tunceli Valisi olarak atanan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’ye veda ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Tunceli Valisi olarak atanan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’ye veda ziyaretinde bulunup vedalaştı.
Tatvan’ın önemli bir şehir olduğuna vurgu yapan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, ilçede görev yaptığı 4 yıllık süre içerisinde Tatvan Belediyesi ile çok uyumlu bir şekilde çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Özkan, Başkan Geylani’ye uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Kaymakam Mehmet Ali Özkan’ın Tatvan’a uzun yıllardır hizmet ettiğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, “Bu güne kadar Tatvan’a yaptığı tüm hizmetler için Sayın Mehmet Ali Özkan’a Tatvan halkı adına teşekkür ediyorum. Tunceli’deki görevinde de özverili çalışmalarının devam edeceğini biliyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Kaymakam Özkan’ın veda ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Fahrettin Korkmaz ve Bülent Özkan’da eşlik etti.

Oluşturulma Tarihi : 12 Haziran 2020 - Görüntüleme Sayısı : 82