TATVAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI FAHRETTİN KORKMAZ OLDU

Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Korkmaz Oldu

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin ataması ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Fahrettin Korkmaz, Tatvan için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.
Korkmaz açıklamasında,  ‘Allah hayırlı uğurlu etsin. Memleketimiz için durmadan, yılmadan çalışıp hizmet edeceğiz. Daima halkımızın içinde olup onların dertleri ile dertleneceğiz. Belediye hizmetlerinde hiçbir ayrım yapılmaksızın bütün vatandaşlarımıza eşit ve adil şekilde hizmet edeceğiz. Bu belediye birilerinin değil Tatvan halkının belediyesidir. Şahıs odaklı değil, toplum odaklı hizmet edeceğiz. Rabbim bizi çıktığımız bu yolda utandırmasın’ dedi.

Tatvan Belediyesi Hesap İşleri Müdür Yardımcılığı ile memurluk hayatına başlayan Başkan Yardımcısı Korkmaz son olarak Diyarbakır’da Saymanlık Müdürü olarak 2015 yılında emekli oldu. Fahrettin Korkmaz evli ve 5 çocuk babasıdır.

Oluşturulma Tarihi : 21 Ağustos 2019 - Görüntüleme Sayısı : 69