TATVAN HEYETİNDEN SİİRT VALİSİNE "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

Tatvan heyetinden Siirt Valisine \

2006-2008 yılları arasında ilçemiz kaymakamı olarak görev yapan ve yayınlanan son valiler kararnamesi ile Siirt Valisi olarak atanan Sn. Osman Hacıbektaşoğlu'na "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirildi.

Tatvan Belediye Başkanımız Mehmet Emin Geylani, Başkan Yardımcımız Fahrettin Korkmaz'ında yer aldığı Tatvan heyetince gerçekleştirilen ziyaret programı kapsamında Siirt Valisi sayın Osman Hacıbektaşoğlu makamında ziyaret edildi.

Heyet üyelerini makamında ağırlayan Vali Hacıbektaşoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, anlamlı ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

Vali Bektaşoğlu'nun vali olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Tatvan heyeti üyeleri ise, Vali Bektaşoğluna 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.

Ayrıca; ziyaret anısına Başkan Geylani ve Tatvan Heyeti Vali Bektaşoğlu'na hediye takdiminde bulundu.

Oluşturulma Tarihi : 8 Temmuz 2020 - Görüntüleme Sayısı : 68