BAŞKAN GEYLANİ’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Başkan Geylani’den 15 Temmuz mesajı

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Geylani, "Ülkemizi bölmek, parçalamak ve ülkemizde kardeşkanı akıtmak isteyenlere milletimiz 15 Temmuz’da gerekli dersi verdi" dedi.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, "15 Temmuz 2016 yılında, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış Fethullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından bir darbe girişimi ve kalkışma yaşanmıştır. Kalkışmanın amacı, millet iradesini hiçe saymak, ülkemizi bölmek ve ülkemizde kardeşkanı akıtarak anarşist bir ortam oluşturmaktı. Milli mücadele döneminde olduğu gibi, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain darbe girişimi karşısında milletimiz etle tırnak olmuş, hep birlikte darbecileri püskürterek, hainlere hadlerini bildirmiştir.

Milletimiz, iradesine ve ülkesine sahip çıkmıştır. Bundan sonra da bu necip milletin, milli mücadele ruhu ile bu vatan toprağını koruyacağından kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar, dün olduğu gibi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır. 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürten milletimizi kutlarken, 15 Temmuz şahitlerimizi 3’nci yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Allah, bir daha bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın" ifadelerine yer verdi.

Oluşturulma Tarihi : 14 Temmuz 2020 - Görüntüleme Sayısı : 49