ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Altyapı Çalışmaları Hızlı Bir Şekilde Devam Ediyor

Tatvan Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü 2019 yılı hizmet programı kapsamında başlatılan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattının altyapı yapım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, " 367 km uzunluğundaki içme suyu ve kanalizasyon altyapı yenileme çalışmamız 95 personel ve 25 iş makinesi ile 10 farklı noktada gerçekleştiriliyor. Toplam 51 km’lik kanalizasyon hattı ve 77 km’lik içme suyu hattının yenileme çalışmaları tamamlandı. Yıl sonuna kadar çalışmalarımızın yüzde 70’lik kısmının tamamlanmasını planladık’ dedi.

Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak için yapılan altyapı çalışmalarına belirlenen programlar dâhilinde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Geylani, ‘Kaliteli hizmeti ulaştırmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Vakit durma vakti değil, hizmet vakti. Halkımıza sağlıklı ve kullanışlı altyapı temin edebilmek için tüm ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Amacımız; Hızlı çözüm ile devam eden altyapı çalışmalarıyla halkımızın daha rahat bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır. Vatandaşlarımızı uzun süreli ve sorunsuz bir altyapıya kavuşturuyoruz. Altyapı sağlıklı bir şekilde yapıldıktan sonra üst yapının düzenlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Kaynak israfı yapılmaması gerekiyor. Bu konuda hemşerilerimizden sabır bekliyoruz. Altyapının tamamlanmasının ardından da bütün yollarımızda yenileme ve ışıklandırma çalışması yapacağız. Yapacağımız bu çalışmalar ile sürekli bir şekilde gelişmekte olan bir Tatvan'ın 50 yılının kurtarılması anlamına geliyor" dedi.

Oluşturulma Tarihi : 22 Ağustos 2019 - Görüntüleme Sayısı : 35