TATVAN BELEDİYESİ’NDE ÇARŞAMBA GÜNLERİ ‘HALK GÜNÜ’

Tatvan Belediyesi’nde Çarşamba Günleri ‘Halk Günü’

Tatvan Belediyesi’nde halkın, talep ve şikâyetlerini doğrudan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’ye iletebilmesi amacıyla başlatılan “Halk Günü” uygulamasında gelen vatandaşların taleplerini dinledi.

Tatvanlılar ‘Halk Günü’ne yoğun ilgi gösterdi

Tatvan halkı, taleplerinin belediye birimleri tarafından hızla çözüme kavuşturulması için bu haftaki Halk Günü’ne yoğun ilgi gösterdi. Sabah saatlerinden itibaren çeşitli istek ve taleplerini Başkan Geylani’ye iletmek isteyen ve Tatvan Belediyesi’ne gelen yüzlerce kişi, Başkanlık Makamı’nın bulunduğu katta misafir edilerek, sırayla Başkan Geylani ile görüştürüldü.

Başkan Geylani, vatandaşları tek tek dinledi

Birim amirlerinin de hazır bulunduğu görüşmelerde halkın taleplerinin hızlı bir şekilde çözülmesi için talimat veren Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, talepleri tek tek dinleyerek not aldı.

Oluşturulma Tarihi : 23 Ağustos 2019 - Görüntüleme Sayısı : 15