BAŞKAN GEYLANİ’NİN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Başkan Geylani’nin 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Yayınlanan mesajda Basın mensuplarının bayramını tebrik eden Başkan Geylani, basın çalışanlarının vatandaşların gözü, kulağı ve sesi olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani açıklamasının devamında, ”Ülkemizin ve şehrimizin gelişimi, halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün çok önemli katkıları bulunuyor. Tarafsız, doğru ve objektif habercilik anlayışını benimseyerek, görevini etik ilkeler çerçevesinde yerine getiren ulusal ve yerel basın mensuplarımız önemli bir kamusal görevi yerine getirmektedirler. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle, ulusal ve yerel çapta Şehrimizle ilgili gelişmeleri haberleştiren basın mensuplarımızın bizlere güç kattığını belirtmemiz gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilçemizde görev yapan basın mensupları olmak üzere fedakârca çalışan ve görevini hakkıyla yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı tebrik ediyor, her birine başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Oluşturulma Tarihi : 23 Ağustos 2019 - Görüntüleme Sayısı : 18