BAŞKAN GEYLANİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Geylani çalışmaları yerinde inceledi

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Esentepe mahallesinde yürütülen üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Yol ve kaldırım çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı mahallede kalan kısımlarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinlerine çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Geylani, okul çıkışında karşılaştığı öğrencilerle yakından ilgilendi.

Çalışmalar sırasında yetkililerden bilgiler alan Başkan Geylani," Fen İşleri Müdürlüğümüz ile yağışlar başlamadan  mahallelerimizde üstyapı çalışmalarımız aralıksız biçimde devam ediyor. Esentepe mahallemizde kilit parke çalışmalarımız bitmek üzere. Altyapı çalışması bitmeyen sokaklarımızdaki yolları geçici olarak onarıyoruz. Program dahilinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Eksiklerin giderilmesi hususunda gerekli talimatları verdim. İnşallah kış aylarına hazırlıklı bir şekilde gireceğiz."diye konuştu.

Esentepe mahallesinde Tatvan Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol  çalışmaların, kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Oluşturulma Tarihi : 4 Kasım 2019 - Görüntüleme Sayısı : 63